Nieuwbouw

Bouwen

Het huidige gebouw van De Roef is niet geschikt voor de opzet van het nieuwe wijkcentrum. Het voornemen is het oude gebouw te slopen en te vervangen voor een nieuw gebouw. Bekijk hier de eerste impressies van de nieuwbouw uit oktober 2019.

Nieuwbouw

Ontwerp buitenruimte: eerste schetsen

We vinden het belangrijk om met u zo open en zo vroeg mogelijk te communiceren. Daarom delen we de eerste schetsen van het ontwerp van de buitenruimte. Deze schetsen zijn niet definitief want wij ontvangen juist graag uw mening. In dit document vindt u alle schetsen en een aantal sfeerbeelden met toelichting. Dit zijn eerste ideeën om een beeld te geven van de mogelijkheden. Overzicht schetsen, toelichting en antwoord op vragen Naast de schetsen en toelichting erop, vindt u in het document ook vragen en antwoorden. Deze kwamen aan bod tijdens een constructieve online bijeenkomst met een aantal buurtbewoners in februari 2021. De nuttige terugkoppeling van deze buurtbewoners nemen wij alvast mee in de verdere ontwikkeling van de openbare ruimte rondom De Roef. Eerste schetsen zijn niet definitief – wat vindt u? Dit eerste ontwerp van de buitenruimte is nog helemaal niet definitief, maar juist een aanzet tot gesprek. Heeft u dus vragen of opmerkingen over de plannen of wilt u er graag verder over praten? Neem dan contact met ons op.

Impressie

Toekomstbeeld

Hieronder vindt u een impressie van hoe De Roef 2.0 eruit zal komen te zien. Deze schetsen zijn nog niet af maar juist een eerste aanzet tot gesprek.