Nieuws

Het laatste nieuws

We organiseren diverse bijeenkomsten om met gebruikers en omwonenden van gedachte te wisselen over de toekomst van het centrum. Daarbij wordt niet alleen aan het gebouw en de inrichting van het gebied zelf gedacht, maar ook met welke partijen we gaan samenwerken en wat voor soort activiteiten er kunnen plaats vinden in de nieuwe Roef.

Op deze pagina kunt u de verslagen van deze bijeenkomsten teruglezen en het laatste nieuws volgen omtrent de ontwikkelingen van De Roef.

Verslagen

Fietstunnel open

Fietstunnel naast De Roef weer open

De werkzaamheden aan de fietstunnel aan het Zuiderzeepad zijn afgerond en de fietstunnel is weer vrij. In de afgelopen weken is de riolering verlegd. De tegels zijn weer netjes geplaatst, het stoepje is aangeveegd en nu kunnen fietsers en wandelaars er weer gebruik van maken.

Sloop De Roef fietstunnel bijna weer open

Fietstunnel uiterlijk vrijdag open

De fietstunnel naast het terrein van De Roef gaat uiterlijk vrijdag weer open. Tijdens de sloopwerkzaamheden vonden ook hier aanpassingen plaats en het straatwerk is inmiddels zo goed als af. Als laatste wordt de tunnel nog schoongemaakt en aangeveegd. Daarna kan hij weer in gebruik genomen worden.

Ontwikkelingen sloop oude gebouw De Roef

Werkzaamheden De Roef gaan door tijdens zomer

Ook in de zomervakantie gaat de sloop van het oude gebouw van De Roef door. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de buurt. De fietstunnel naast het winkelcentrum gaat bijvoorbeeld naar verwachting volgende week weer open. Eind augustus start de bouw van de parkeerkelder van de nieuwe Roef. Over de precieze ontwikkelingen houden we iedereen op de hoogte via deze website en onze nieuwsbrief.

Sloop De Roef 8 juli 2021

Oude gebouw De Roef nu echt verdwenen

De sloop van het oude gebouw van De Roef gaat door. Inmiddels zijn alle muren gesloopt en is het gebouw helemaal weg. Op Facebook delen we zo nu en dan filmpjes van hoe het er nu uitziet. Klik hier om De Roef op Facebook te volgen.

Copyright © 2019 De Roef