Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

MFC De Roef brengt maandelijks een nieuwsbrief uit met daarin het laatste nieuws omtrent de nieuwbouw. Wilt u de nieuwsbrief graag rechtstreeks ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief juni 2022

Het is tijd om aan de slag te gaan aan de binnenkant van De Roef. De afbouw is gestart, maar er moet nog veel gebeuren. Na de zomer hopen we de deuren te openen in het nieuwe gebouw.

Glas benedenverdieping geplaatst

Glas benedenverdieping geplaatst

Het glas van de benedenverdieping wordt in juni geplaatst op de bouwplaats van De Roef. Het glas op de verdiepingen was al eerder geplaatst.

Bezoek bouwplaats

Huurders tweede verdieping bezoeken bouwplaats

De huurders van de tweede verdieping van De Roef bezochten deze maand de bouwplaats. Zij zagen voor het eerste de ruimte die ze gaan gebruiken als het nieuwe gebouw geopend is.

Plannen feestelijke opening

Op zaterdag 1 oktober wordt De Roef feestelijk geopend. Na een officieel openingsmoment opent De Roef haar deuren en kan iedereen komen kijken naar het prachtige gebouw waaraan het afgelopen jaar zo hard is gewerkt. 

Tijdens de opening willen we graag laten zien wat De Roef allemaal te bieden heeft. Zo kun je kennismaken met de zorg- en welzijnsorganisaties die vanuit De Roef gaan werken. In de theaterzaal presenteren de koren, de dansscholen en het improvisatietheater zich. Altijd al willen leren klaverjassen of bridgen? Dit is je kans. Ook zullen er leuke activiteiten voor kinderen zijn. 

Aangenaam: bestuur MFC Harderwijk

Het bestuur van MFC Harderwijk (waar De Roef onder valt) zet zich in om van de locaties een plek te maken waar iedereen zich thuisvoelt. Daarnaast stimuleren zij samenwerking van organisaties op het gebied van Positieve Gezondheid.

Maar wie zijn de bestuursleden van MFC Harderwijk eigenlijk? Elke nieuwsbrief stellen we een bestuurslid aan u voor.

Bestuurslid Robbert Sijm

Robbert Sijm secretaris MFC De Roef

Het nieuwste bestuurslid van MFC Harderwijk heeft mooie ambities. "Als secretaris zie ik het als een belangrijke rol om onderwerpen bespreekbaar te maken en juiste energie te geven aan de goede dingen en nieuwe ontwikkelingen.”

Even voorstellen…

In De Roef komen straks organisaties die gaan samenwerken aan Positieve Gezondheid. In de nieuwsbrief stellen we elke keer een of meer organisaties voor. Dit keer: RondOm Podotherapeuten en Shiatsu Praktijk Centino.

RondOm Podotherapeuten

Rondom Podotherapeuten

Bij RondOm Podotherapeuten werkt een enthousiast team van professionals samen om de hoogst haalbare kwaliteit van (voet)zorg te kunnen leveren. De hulpvraag, maar ook de persoon die de vraag neerlegt staat centraal. Vanuit samenwerking wil RondOm Podotherapeuten nog betere zorg verlenen.

Shiatsu Praktijk Centino

Richart Centino van Shiatsu Praktijk Centino

Shiatsu Praktijk Centino is een begrip in Harderwijk en omstreken. Richart Centino, een geboren en getogen Harderwieker, helpt al bijna 20 jaar zijn cliënten van menig klacht af. De manier van behandelen van Richarts Shiatsu Praktijk Centino is uniek en heeft maar een doel: genees de oorzaak en niet het gevolg.

Copyright © 2019 De Roef