Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

MFC De Roef brengt maandelijks een nieuwsbrief uit met daarin het laatste nieuws omtrent de nieuwbouw. Wilt u de nieuwsbrief graag rechtstreeks ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief december 2021

De werkzaamheden voor het nieuwe gebouw van De Roef verlopen volgens planning. In deze nieuwsbrief delen we daarover wat meer informatie. Verder nodigen we u uit voor een hapje en een drankje op de bouwplaats.

Beton parkeerkelder

Beton gestort bij De Roef

Eind oktober is de vloer van de parkeerkelder gestort. Inmiddels wordt er ook gewerkt aan de muren.

Interieur definitief vastgesteld

Stoelen testen voor De Roef

De plannen voor de aankleding van De Roef zijn goedgekeurd. Ook hebben we inmiddels de stoelen getest die in het nieuwe gebouw komen.

Hapje en drankje op de bouwplaats

Beton storten werkzaamheden vlinderen
Als trouwe volger van De Roef via deze nieuwsbrief, nodigen we u uit voor een hapje en een drankje op de bouwplaats. We delen dan ook direct de laatste ontwikkelingen en bouwplanning met u. Datum: donderdag 16 december 2021 Tijd: 16.30-18.00 uur Locatie: bouwplaats MFC De Roef Vanwege de landelijk geldende maatregelen en het beperkte aantal personen dat wij kunnen ontvangen, vragen wij om u van te voren aan te melden. Aanmelden kan door ons te bellen op telefoonnummer 0341 – 433966 of een e-mail te sturen naar nieuwbouw@mfcharderwijk.nl.

Copyright © 2019 De Roef