Bestuurslid Diane den Otter

Diane den Otter is bestuurslid van MFC Harderwijk waar MFC De Roef en MFC De Kiekmure onder vallen. Zij stelt zich hieronder voor.

Thuis in Harderwijk

"Diane, getrouwd met Peter. Geboren in Zwolle en sinds mijn 18e in Harderwijk. In september 2017 kwam Peter na een avondje biljarten in de Kiekmure thuis met de mededeling dat het bestuur op zoek was naar een secretaris. Ik werkte niet meer en zocht naar een andere invulling in mijn leven, dus ik besloot te reageren. Ik werd aangenomen en per 3 oktober 2017 was ik de nieuwe secretaris van het bestuur van de Kiekmure. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt bij een overheidsinstantie met een standplaats buiten Harderwijk. Om die reden was mijn binding met Harderwijk op dat moment niet zo groot, ook die wilde ik graag verbeteren. Inmiddels kan ik zeggen dat ik thuis ben, zodra ik weer terug ben op Harderwijks grondgebied. Wat een voorrecht om in deze gemeente te mogen wonen!"

"In 2019 kreeg het bestuur een nieuwe voorzitter (Hans Alfons) die inmiddels ook voorzitter was bij de Roef. Hij vertelde over de plannen voor de nieuwe Roef en de plannen om alles onder één bestuur te gaan oppakken. Hij vroeg me om aan boord te blijven en de plannen waren zo mooi dat ik daar graag een steentje aan wilde bijdragen."

Passie en gastvrijheid

"Eind 2021 verliet een ander bestuurslid ons vanwege haar enorm drukke werkzaamheden elders. Zij was belast met personeelszaken binnen het bestuur, ik nam een deel van haar taken over. Begin 2022 vroegen de overige bestuursleden waar mijn hart lag, lag dat nog bij het secretariaat of vond ik personeelszaken toch leuker. Ik besloot mijn gevoel te volgen en te kiezen voor personeelszaken. Met ingang van 1 mei 2022 vonden we een nieuwe secretaris en ben ik officieel algemeen bestuurslid belast met personeelszaken. Om mijn taken zo goed mogelijk uit te voeren, spijker ik mijn kennis bij met een cursus."

"Wat ik wil bereiken vanuit mijn rol is een leuk en gezellig team opbouwen, dat met passie en gastvrijheid de bezoekers in de huiskamers van de wijken ontvangt. Het mooiste aan mijn rol vind ik de contacten met iedereen en de samenwerking met de overige bestuursleden."

Diane den Otter MFC Harderwijk

Diane den Otter is bestuurslid van MFC Harderwijk. In haar privéleven houdt ze enorm van koken en vindt het heerlijk om een 4 of 5-gangen menu te koken voor gasten en ze op die manier in de watten te leggen. "Mijn droom is dat ik nog eens, samen met Peter, een cruise langs de Noorse Fjorden kan maken. Mijn echte passie is schrijven en ik koester dan ook de wens om ooit een boek uit te geven."