Locatiemanager MFC De Roef

De Locatiemanager en het gezicht van MFC De Roef in Harderwijk is Leoni Marbus. Zij stelt zich graag aan u voor. "Mijn naam is Leoni Marbus, geboren in Rotterdam en sinds 1982 woon ik met heel veel plezier in Stadsweiden. Ik ben getrouwd met Edwin en wij hebben samen 2 kinderen: dochter Fiona en zoon Colin."

Leoni Marbus Locatiemanager MFC De Roef

Leoni Marbus is Locatiemanager van MFC De Roef.

In september 2019 ben ik bij de Roef gekomen om te werken als projectsecretaresse voor de nieuwe Roef. Ik ben dus vanaf begin af aan heel nauw betrokken bij de nieuwbouw de Roef. In de zomer van 2020 ben ik gevraagd voor de functie van locatiemanager bij de Roef, mede dankzij mijn jarenlange ervaring in de Harderwijkse horeca. Als Locatiemanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze (vaste) gasten. Bij mij kun je terecht voor een zaalaanvraag, een speciale gelegenheid of een gezellig praatje.

"Het is ontzettend leuk om samen het team bezig te zijn met het faciliteren van bijeenkomsten van de vele verenigingen die in Harderwijk en Hierden gevestigd zijn. Van bingo- en kaartavonden tot bijeenkomsten van zang- en dansverenigingen, het gebeurt allemaal in De Roef. Zo spreek en werk je met vele verschillende mensen en dat maakt het werk in de MFC ook zo leuk."

"Naast de dagelijkse werkzaamheden in De Roef die op dit moment worden voortgezet op de tijdelijke locatie aan De Rietmeen ben ik samen met het projectteam en het bestuur bezig om de Nieuwe Roef vorm te geven. Ik sta te popelen om in het mooie nieuwe gebouw een nieuwe start met een vernieuwde Roef te kunnen maken en zo ons steentje bij te dragen aan de prachtige wijk Stadweiden."

Eerder interviewde HK13TV Leoni Marbus en gaf zij een rondleiding op de bouwplaats van De Roef. De video is hieronder te zien.